4 Kasım 2015 Çarşamba

Emzirme Yastığı ve Dikim Aşamaları - How to sew nursing pillow



Arkadaşımın siparişi olan emzirme yastığını dün teslim ettim. Güle güle kullansın.ilk defa diktiğim için internet üzerinden bir çok siteden yardım aldım. Öncelikle kalıbını çıkardım. Yalnız kalıp gözüme biraz küçük gibi geldiği için dikiş payını fazlaca vererek kumaşı kestim,  Aynı kalıpla bir de beyaz kumaştan astar kestim. Ayrıca bir de yaklaşık 5-6 cm eninde uzunca dikdörtgen şerit kestim,bu şerit alt yüz ve üst yüzün arasında kalacak.






 Ayrıca alt yüzünün  bir tarafına fotoğraftaki gibi ayrı bir parça daha kestim ki astarlı olan içi diktiğim yüze buradan geçirebileyim.
Kalıbını buradan



Bir alt yüz bir de etrafına şerit geçmiş üst yüzü birbirine dikince isimiz bitmiş oldu.





Arkadaşım kullanır kullanmaz gerçekten büyük rahatlık olduğunu söyledi . Bir tane de kendime dikmeyi düşünüyorum . 
Hoşçakalın



7 yorum:

  1. Ellerine sağlık tatlım :)) Ben de görümceme dikmiştim bundan ama ben gizli fermuar dikmiştim kalıbını da eltimin emzirme yastığının çıkarıp ondan almıştım böyle zevkli şeylerle uğraşmak insanı dinlendiriyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler canim. Senun diktigini de gorsum instagramdan. Cok guzel olmus gercekten. Keskw elinde haziri olsaydi kalibi bulmak icin cok ugrastim. Evet gercekten boyle isler beni dinlendiriyor, kiyafet dikmekten daha zevkli sanki. :)

      Sil
    2. Cok tesekkurler canim. Senun diktigini de gorsum instagramdan. Cok guzel olmus gercekten. Keskw elinde haziri olsaydi kalibi bulmak icin cok ugrastim. Evet gercekten boyle isler beni dinlendiriyor, kiyafet dikmekten daha zevkli sanki. :)

      Sil
  2. Neden ben çocuklarımı büyütürken böyle parçalar ortalarda yoktu. Acaba vardı da benim mi haberim yoktu. Yazık üzüldüm kendime şimdi. Ne büyük rahatlık. Bütün anneler sağlıkla kullansın inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy, canin Funda Hanimcim. Aslina bakarsaniz ben de diger iki evladimda hic yapmadigim gormedigim seylerin acisini bunda cikariyorum galiba. Elden de gelince ne varsa dikip uapiyorum galiba. Ama gercekten ise yarayan kullanisli parcalar. Amin cok tesekkurler.

      Sil
    2. Ayy, canin Funda Hanimcim. Aslina bakarsaniz ben de diger iki evladimda hic yapmadigim gormedigim seylerin acisini bunda cikariyorum galiba. Elden de gelince ne varsa dikip uapiyorum galiba. Ama gercekten ise yarayan kullanisli parcalar. Amin cok tesekkurler.

      Sil
  3. Çok iyi yapıyorsunuz. Allah iyi günlerde sağlikla kullanmanızı nasip etsin inşallah.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...