15 Ağustos 2014 Cuma

YAYINLARIM İÇİN ÖZÜR

BİR SÜREDİR BLOGGERDE YAYINLARIM EKRANA DÜŞMÜYORDU. AYARLARI DÜZELTMEYE UZUN ZAMANDIR UĞRAŞIYORDUM. BU AKŞAM AYARLAR DÜZELDİ ANCAK YAYINLARIN KESİLDİĞİ TARİHTEN SONRAKİ TÜM YAYINLAR GÖRÜNDÜ. BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM, ANLAYIŞLA KARŞILAMANIZI İSTİYOR VE BENCİLLİK ŞEKLİNDE ALGILANMASINI İSTEMEDİĞİM İÇİN TÜM TAKİPÇİLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM.  SEVGİLER.

16 yorum:

  1. ayarları nasıl değiştirdiniz, benim de 2. bloğum çıkmıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feedburner a abone olduk. O kadar kaldigi yerden tum yayinlar cikti :)

      Sil
  2. Ne demek bizde kaçırdığımız yayınları görmüş olduk :)))

    YanıtlaSil
  3. Canım benim niye özür diliyorsun , ben bilakis sevindim çünkü yayınlarını hep kaçırıyordum , hepsini toptan gördük , öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler Nilguncum, herkes senin gibi dusunmeyebilir, belki sinir bozucu hissedenler olmustur, diye dusundum. Her ihtimale karsi . Tekrar tesekkur ediyorum canim, sevgiler yolluyorum.

      Sil
  4. olsun hepsini arka arkaya görmek güzeldi

    YanıtlaSil
  5. İlknur Hanımcm, dün gece bloğa bir bakayım dedim. İniyorum iniyorum sizin blog :) Ay, dedim, kızcağız program yapıp tatile gitmiş, gelinceye kadar blog boş kalmasın diye, sistem de hepsini birden yayınlamış :) Ama bakıyorum, tarihler eski, e takipteyim ben neden görmedim falan, şaşırdım doğrusu. Aslında iyi de oldu, yoksa biz o eski paylaşımları fark edinceye kadar atlardık. Hepsi güzeldi, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Tüm yayınları görünce tahmin ettim canım şükür ki çözüldü :)

    YanıtlaSil
  7. Bloggerde arada böyle sorunlar oluyor.Oldugu zaman ben genelde pek kurcalamiyorum normale döner nasılsa diye;) neyseki cözümü bulmussunuz siz:)

    YanıtlaSil
  8. toplu halde gördüğüm için memnun bile oldum neler neler dikilmiş öyle maşallah diyorum :) alt açmayı özellikle çok kullanışlı buldum .. elbiselerse birbirinden hoş :) umarım art niyetli insanlar yoktur bu aksaklıktan kaynaklanan teknik sorunu problem yapacak .. mutlu hafta sonları :)))

    YanıtlaSil
  9. :)) Bende izleme listesinde hani yan taraftan bir blogun ismine tıklıyoruzsa o bloga ait yazıları görüyoruz ya :) Akşam girmiştim yanlışlıkla oraya bastım zannettim :) 2 defa kontrol et ana sayfaya gittim :) Anlayamamıştım ama rahatsız olmadım tabiyki. Aksine görmemiştim hepsine baktım tek tek :)
    Özüre gerek yok, yayınlarımızı diktiklerimizi görmek için takip ediyoruz birbirimizi souçta :)) Ellerine sağlık hepsi de çok güzeldi :))

    YanıtlaSil
  10. hiç bir sakıncası yok ne demek.. kaçırdığımız yayınları görmüş olduk :))

    YanıtlaSil
  11. Hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum. sevgiler yolluyorum. :)

    YanıtlaSil
  12. Sorunun çözülmesine sevindim canım hadi hayırlı olsun..))

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...